Wesley Boer

Ik heb bijna alles van ons onderwijs van het vmbo tot de universiteit meegemaakt. Dat is een van de dingen die ik zo gaaf vind van ons onderwijs. Als je op het vmbo begint kun je ook daadwerkelijk jezelf naar de universiteit werken. Schouders eronder en gaan. 

Wie ben ik? Ik ben Wesley Boer en ik kom uit Heerhugowaard, waar ik momenteel gemeenteraadslid ben. Daarnaast heb ik zowel op het hbo en op de universiteit bestuurskunde gestudeerd, heb ik twee jaar voor voormalig onderwijswoordvoerder Pieter Duisenberg in de Tweede Kamer gewerkt en ben ik actief geweest in een leerlingenraad, opleidingscommissie en studievereniging. Sinds oktober 2016 ben ik secretaris van ons mooie netwerk. 

Het onderwijsnetwerk is voor mij dé plek waar ik alles kan samenbrengen. Samen met honderden andere werken we samen aan het verder verbeteren van ons onderwijs. Daar sta ik dan ook voor! 

Wil je mij bereiken? Stuur dan een mailtje naar secretaris@onderwijs.vvd.nl, wesleyboer94@gmail.com of stuur mij bijvoorbeeld een berichtje via Whatsapp op 06 25 47 60 57.