Niels van Andel

Mijn naam is Niels van Andel, ik ben 24 jaar oud en woon het mooie Kesteren. Sinds 2015 ben ik politiek actief. Toen de VVD voorstanders was van de bibliotheek weg bezuinigen, besloot ik daar persoonlijk wat aan te gaan doen. Ik werd lid, werd benoemd tot commissielid en een paar jaar later verkozen tot raadslid. Deze weg naar het raadslidmaatschap typeert hoe ik ben. Als ik het ergens niet mee eens ben, dan ga ik er iets aandoen. Boe roepen vindt ik te makkelijk.
 
Ik ben scheikundedocent op een school in Veenendaal. Dit geef ik aan de 2de tot en met de 4de klas van mavo tot vwo. Ik doe dit met veel plezier. Elke dag zie ik vele collega’s die vol passie hun steentje bijdragen aan ons land. Want onderwijs vormt basis van onze maatschappij. Dat is ook de reden dat ik mij meer wil inzetten voor ons netwerk. Juist onze partij, zou vanuit haar liberale principes veel meer kunnen met onderwijs. Wie zich wil ontwikkelen heeft goed onderwijs nodig. 
 
Ik wil binnen het bestuur een zinvolle bijdrage leveren, door het organiseren van meer inhoudelijke activiteiten voor onze leden, discussiepanels of bijvoorbeeld onze eigen VVD onderwijs podcast. Dan hoop ik natuurlijk dat iedereen luistert en we dus 700 luisteraars hebben. Hopelijk zie ik jullie binnenkort en kunnen we kennismaken met een drankje en een welbekende bitterbal.