Hoe ziet de toekomst van het onderwijs eruit? Kom 14 september naar de VVD Onderwijsdag!

Voorspellen hoe het onderwijs van de toekomst eruitziet – het blijft altijd een beetje koffiedik kijken. Ontwikkelingen volgen elkaar immers in razend tempo op. Pas na enkele jaren blijkt pas of iets in de praktijk goed werkt. Tegelijkertijd wil Nederland top onderwijs geven dat inspeelt op de behoefte van het individu, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Hoe kan het onderwijs inspelen op deze ontwikkelingen? Welke kennis en vaardigheden hebben leerlingen in de toekomst nodig en welke rol speelt de docent hierbij? En hoe kan het beroepsonderwijs en het leven lang ontwikkelingen inspelen op de tekorten van de arbeidsmarkt?

Kom op zaterdag 14 september naar de vierde VVD Onderwijsdag in het Topsportcentrum in Rotterdam. We gaan graag met u in gesprek over de toekomst van het onderwijs.

De inloop is om 12.30 uur en om 13.00 uur gaan we van start. Om 16.30 uur start de borrel. We vragen je om je uiterlijk 8 september aan te melden via mijnvvd.nl. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. We vragen om een kleine bijdrage van EUR 7,50 per persoon.


Ga naar meer informatie over het programma en de deelsessies.