VVD Onderwijsdag 2020

Beste onderwijsvriend,

Eerstejaarsstudenten beginnen aan hun introductieweken, (bijna alle) leerlingen en scholieren gaan weer naar school en ook het mbo start weer op. Alles een beetje anders dan normaal, maar gelukkig op zo'n manier dat gezondheid en onderwijs samen kunnen gaan.

Ook onze jaarlijkse Onderwijsdag zal anders zijn dan vorige jaren. Tijdens deze volledig digitale editie zullen we in gesprek gaan met Kamerleden, hebben we interessante workshops en kunnen jullie zelf het podium pakken. In de bijlage van dit bericht kun je het overzicht van het programma vinden. 

De VVD Onderwijsdag is dit jaar op zaterdag 12 september van 09:30u tot uiterlijk 11:30u. Meld je aan via dit formulier of door een mail te sturen naar secretaris@onderwijs.vvd.nl.

Je ontvangt vrijdag 11 september de links naar de Zoom-(deel)sessies, inclusief een definitief programma. Deelname is gratis en kan gewoon vanuit huis of elke andere plek met een internetverbinding.

Oproep: Pak jij het podium op de digitale zeepkist?
Tijdens de Onderwijsdag staan discussie en debat centraal. Daarom zorgen wij voor een digitale zeepkist. Pak het podium met je idee of met een inspirerend voorbeeld. Meld je hiervoor uiterlijk woensdag 2 september aan via secretaris@onderwijs.vvd.nl.

Geef bij je aanmelding in maximaal 200 woorden aan wat je zou willen vertellen. Zet er ook direct bij of het over het primair- en voortgezet onderwijs, mbo of hoger onderwijs gaat. Uiterlijk zaterdag 5 september krijg je van ons bericht of je op de zeepkist mag staan.

We zien jullie hopelijk allemaal digitaal tijdens de Onderwijsdag. Genoeg plek voor iedereen!

Met vriendelijke groet,

Max, Mariƫl, Veerle, Jet, Loek en Wesley.